Impressie glasbakkenfestival

Flessen 2Gisteren was het dan zo ver, de clubbbq gecombineerd met het befaamde glasbakkenfestival.  Al vroeg alle restanten ingepakt en gereed gemaakt voor de line-up en angstvallig de buienradar in de gaten gehouden, want het weer beloofde niet veel goeds.

Bij aankomst op onze lokatie in Bergen op Zoom en in overleg met het personeel van Stayokay mochten we onze eigen zaal gebruiken, waarbij we via de achteringang ook buiten aan de gang konden.

Flessen

De aanwezigen konden zich bijna niet inhouden om de uitgestalde flessen nader te onderzoeken, maar de voorzitter hield ze strak in de hand en klokslag vier uur mochten de aanwezigen hun gang gaan met de 45 restanten van de afgelopen proeverijen. Het plezier en de sfeer was al snel heel gezellig (dat viel het personeel van Stayokay ook op, ook die stonden met verbazing naar de uitgestalde flessen te kijken).

eerste set vlees saladesNa ongeveer een anderhalf uur gezelligheid en nippen van de whisky,  was het dan tijd om de bbq en de uitgestalde schalen met vlees, salades, sauzen, stokbrood en friet, waarbij het leek alsof er geen einde kwam. Was er een schaal leeg, binnen de kortste keren was deze door het vakkundige personeel weer aangevuld, wat sommigen deed opmerken is het all-you-can-eat hier ?… Nou dat nu ook weer niet, maar we zijn helemaal niets tekort gekomen en al zeg ik het zelf het was allemaal erg goed.

sfeer 4Na de bbq was het weer tijd om nog wat na te praten onder het genot van de rijkelijk uitgestalde whisky, waarna een ieder zo langzaam aan weer huiswaarts gingen, want ja het Nederlands Elftal stond natuurlijk ook nog op de planning voor deze avond.

Wij als bestuur hebben heel erg genoten van de sfeer, de whisky en het eten en ook Stayokay vond het allemaal geweldig goed verlopen (oké Sfeer 3ze waren ineens voor een klein poosje een personeelslid kwijt (die ze terugvonden bij ons bij de uitgestalde whisky ;-))) en complimenteerde ons hiervoor.

Iedereen hartelijk dank voor deze mooie middag/avond! Een goede vakantie/zomer gewenst en graag tot ziens bij onze volgende proeverijen.

Foto’s met dank aan Peter en Edward.

sfeer 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s