5 juli BBQ en Glasbakkenfestival

Een combinatie van een gezellige barbecue en een tafel waar alle, nou ja nog aanwezige, flessen van alle proeverijen die we ooit gedaan hebben nogmaals te proeven zijn. Even een herinnering nodig ?  De proeverijen gingen van de Highlands via Campbeltown, Arran en Jura naar Islay aangevuld met uitstapjes naar Amerika, Frankrijk, India en specifieke
bezoeken aan Glendronach, Compass Box en Carn Mor. Wie herinnert zich nog wat we allemaal al hebben laten proeven ?  Nu is de kans om een aantal van de whisky’s  nog eens aan een smaaktest te onderwerpen en dit alles onder het genot van een hapje van de barbecue.

BarbequeDe barbecue zal gehouden worden bij Stayokay Bergen op Zoom en begint om  16.00 en eindigt om 20.00 uur. De kosten (inclusief 2 consumpties (fris/tapbier)) zijn als volgt :
– 25 euro voor een b.o.b.
– 30 euro voor leden (bbq en het glasbakkenfestival)
– 35 euro voor een introducee (bbq en het glasbakkenfestival)

We beginnen met de ontvangst om 16.00, waarbij de whisky van de afgelopen proeverijen vrijelijk te proeven zal zijn nabij de buitenbar van Stayokay.  Iedere aanwezige krijgt van ons 2 consumptiebonnen voor een drankje  (fris/tapbiertje o.i.d.). Omstreeks 17.30 zullen we dan gaan bbq’en. De  bbq gaat vergezeld van salade, friet en stokbrood met sausjes en eindigt  rond 20.00. In de tussentijd blijft de whisky op en de rond de tafels  aanwezig om vrijelijk van te proeven.

Aanmelden is nog mogelijk (tot 28 juni aanstaande) via de mail of via de evenementenpagina op onze facebookpagina. Natuurlijk is een eventueel nog aanwezig tasting tegoed hiervoor te gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s