31 Augustus Bruichladdich Event ter ere van 1-jarig bestaan

Op 31 augustus bestaat Whiskyclub Bergen op Zoom al weer 1 jaar. Een jaar waarin hier en daar organisatorisch wel eens wat mis ging, maar dat mocht de pret niet drukken. De laatste proeverij gegeven door Ronald Anneveldt was een daverend succes en was uitermate ontspannen en gezellig. Op dit moment zijn wij druk bezig om alles voor het tweede jaar te regelen. Ook in dit jaar zal er weer een clubbotteling uitkomen, dat dit een succes was blijkt al weer uit het feit dat de eerste flessen al weer besteld zijn (en dat terwijl nog niet eens bekend is wat we gaan uitbrengen!)

Terug naar het 1-jarig bestaan. Onze huisslijter DH17 heeft gemeend dat dit niet zomaar voorbij mag gaan en biedt ons een Bruichladdich event aan op 31 augustus. De toegang is gratis. Waarom Bruichladdich ? Wel niet alleen om ons lid Edward, de grote Bruichladdich fan te plezieren, maar vooral door de range aan nieuwe releases onder de naam Bruichladdich en Port Charlotte die er gedurende de zomermaanden aankomt te kunnen laten proeven. Voor meer info over het Bruichladdich evenement en wat de nieuwe releases zijn, zie deze blogpost van DH17.

Als bestuur willen wij DH17 voor dit kado hartelijk bedanken en wij hopen op weer een jaar uitstekende samenwerking met het voor ons zo wel bekende team van DH17. Johan, Helma, Wouter en Elise bedankt voor de ondersteuning dit afgelopen jaar en voor dit kado!

Meer informatie over wat we gaan doen in het tweede jaar en wat de contributie zal gaan worden en de financiële verantwoording over het eerste jaar volgt in de komende nieuwsbrieven.

Wij hopen alle leden van het afgelopen jaar weer in het nieuwe jaar te mogen begroeten en   wellicht nog een lichte groei te kunnen doormaken.

Advertenties

One thought on “31 Augustus Bruichladdich Event ter ere van 1-jarig bestaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s