Ardbeg Day 2 juni/Nosing and Tasting 22 juni

Een beetje lang geleden dat er een update hier heeft plaatsgevonden. Er hebben zich wat wijzigingen voorgedaan in het programma. Door Ardbeg Day op 2 juni zou het oorspronkelijke voornemen om op 1 juni een Nosing and Tasting te houden te druk worden.

Gezamelijk is besloten om de geplande activiteiten om te draaien en in plaats van de BBQ op 22 juni dan een Nosing and Tasting te doen en samen met DH17 op 2 juni een BBQ te organiseren binnen een Ardbeg programma. Het enige nadeel hiervan is dat er op 2 juni al Ardbeg te proeven is in tegenstelling tot de BYOB activiteit die gepland was om samen te gaan met onze eigen BBQ.  Wij hopen echter op begrip voor deze beslissing. De kosten van het programma van 2 juni bedragen 35 euro, echter doordat de BBQ gezamelijk georganiseerd wordt (de bbq wordt ook bemand door whiskyclub leden) wordt het gereserveerde bedrag van de bbq die voor whiskyclubleden als korting op de toegang tot dit Ardbeg evenement gegeven, waardoor de prijs 15 euro is geworden.

Op 22 juni zal er niet zomaar een afsluitende tasting worden gehouden. Deze zal worden gegeven door Ronald Anneveldt van Whiskywijzer welke namens Diageo de festivals bedient en ook privé proeverijen geeft. Momenteel zijn wij met Ronald in overleg over de Line-up. Zij zijn echter heel welwillend in het beschikbaar stellen van zogenaamde specials in de line up. Inschrijven is mogelijk via het bekende email adres, de kosten bedragen 25 euro (of het nog te gebruiken gratis tasting tegoed). Ook een mooie mogelijkheid om Ronald veel vragen te stellen over het beleid van Diageo en hun whisky’s . Diageo heeft vrijwel een derde van de Schotse distilleerderijen in hun bezit dus keus te over, wat het voor ons wel weer wat lastig maakt, maar hier gaan we ook wel uitkomen!

Wij hopen een ieder of 2 juni of 22 juni te mogen begroeten op de laatste activiteiten van ons eerste verenigingsjaar. Ook de planning en lay-out van het tweede verenigingsjaar zijn op dit moment volop in ontwikkeling. Meer hierover op deze site of in de nieuwsbrief voor de leden en op de speciale pagina’s op facebook en op de website van DH17. Deze laatste wordt ook binnenkort geupdated.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s