Clubbotteling 2012

Het zal niet vaak gebeuren dat een jonge club zoals de onze al in het eerste bestaansjaar een eigen whisky op de markt brengt, maar toch gaat dat gebeuren, dankzij de hulp van de fijne mensen achter DH17 Slijterijen.

De eerste clubbotteling is ook geen jongeling, gedestilleerd in 1992 is hij “iets” ouder dan onze club. Het betreft hier een 18 jarige Cragganmore. Natuurlijk Non Chill Filtered en Non Coloured. Deze whisky heeft 18 jaar op een Bourbon Barrel gelegen, op nummer 1465 om precies te zijn, voordat deze in 2010 in de fles mocht.

Cragganmore is een destilleerderij onder de vlag van Diageo en relatief onbekend op de SIngle Malt mark, doordat het merendeel van de productie van 2 miljoen liter per jaar ten behoeve van de blends is, slechts een 300.000 liter van de productie wordt als Single Malt verkocht. Cragganmore maakt deel uit van de  Classic Malts Range. Meer algemene informatie is hier te vinden.

De verwachte prijs van deze botteling ligt tussen de 40 a 45 euro, er zijn slechts 30 flessen beschikbaar, waarvan er op dit moment al 20 zijn verkocht. Wees er snel bij als u een van deze bijzondere flessen wil aanschaffen. Planning voor uitlevering is op de Highland tasting, aangezien we nu druk bezig zijn met het ontwikkelen van een etiket voor onze whisky. Intekenen is mogelijk via de mail

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s