Nieuwtje

Kunt u ook zo genieten van een goed glas whisky ? Heeft u soms wel eens moeite om te bepalen wat voor geurtjes en smaken er zich in de whisky bevinden? Of vind u het gewoon leuk om een whisky gezellig met elkaar te bespreken ?

Heeft u op één van de vragen een volmondig ja geantwoord dan is de Whiskyclub Bergen op Zoom wellicht iets voor U.

Wij zijn een club in oprichting met als doel de whisky tijdens een Nosing & Tasting de hoofdrol te laten spelen door deze te proeven en met elkaar in een informele sfeer te praten over wat we nu in het glas hebben. Gewoon voor iedere whiskyliefhebber of u nu net begint met het ontdekken van de wondere whiskywereld of al jaren bezig bent.

Hoe wij dit gaan doen ? Het plan is een aantal malen per jaar bij elkaar te komen in het proeflokaal van DH17 Slijterijen te Bergen op Zoom. Tijdens een bijeenkomst worden er een aantal whisky’s geproefd via een thema. Het thema kan een Whiskyregio zijn, een bepaald merk, een bepaalde onafhankelijke bottelaar of zelfs een blind tasting (niemand weet op de inkoper na wat we drinken).

Wilt U meer informatie over dit whisky-initiatief of regelmatig een update ontvangen over de activiteiten, meld u dan aan bij:

Gert-Jan de Ruiter

whiskybergenopzoom@gmail.com

of via twitter bij GJR71

Advertenties

One thought on “Nieuwtje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s